Lej en bil af en privatperson - fuldt forsikret via IF

Billigt, lokalt og simpelt

Ny hos SnappCar?

Se hvordan det fungerer!

Billeje forsikret af

Et udvalg af de 3700+ biler hos SnappCar

Kundernes erfaringer

God historie. Men du foretrækker sikkert at høre det fra folk der allerede bruger SnappCar

"Christina er nem at kommunikere med, bilen kører perfekt og de 400 km pr dag gør en stor forskel når man skal langt. "

Andreas Ørsted lejede en Suzuki fra Christina

SnappCar Keyless

Med SnappCar Keyless kan du udleje din bil, uden overdragelse af nøglerne. Vi installerer det for dig, og priserne starter er 199,- DKK/md.

Læs mere om SnappCar Nøglefri!

Lej en bil gennem SnappCar og nyd alle fordelene:

Fuldt forsikret

Med IF's kasko- og ansvarsforsikring er du sikret mod uheld og skader på dig selv og bilen. Lige så vigtigt; dine medpassagere er også forsikret.

Læs mere
24/7 vejhjælp

Vores supportteam er der altid for dig! Vi kan hjælpe dig i hele Europa, også hvis din bil bryder sammen. På den måde kan du altid komme sikkert videre på din rejse.

Læs mere
Et pålideligt fællesskab

SnappCar tjekker altid nye medlemmers identitet og online data, på den måde kan vi tilbyde et sikkert og trygt fællesskab

Læs mere
Økonomisk attraktivt

Det er 30-50% billigere at leje biler gennem SnappCar, sammenlignet med normale biludlejningsfirmaer

Læs mere

Presse

Billig billeje

Lej en bil i københavn og støt deleøkonomien. SnappCar forsøger at løse overforbrug af biler og problemerne der medfølger. Via SnappCar kan du leje en bil fra en privatperson i dit område nemt og billigt. Ved du hvordan SnappCar fungerer?

Billeje gennem SnappCar

Ved at dele og leje fra andre privatpersoner i dit område sikrer du, at vi skaber bedre vilkår for byen og bilejere. Ved at leje en bil på snappcar er du en del af et fællesskab der kæmper for en verden med mindre spild. Vores mission er at reducere antallet af biler i Europa med 5 millioner i 2022. Med mere plads og mindre CO2 forurening som følge heraf. Jo flere biler vi deler med hinanden, jo færre biler vi har brug for i alt.

Biludlejning gennem SnappCar

Reducer dine bil omkostninger og spild mindre? Udlej din egen bil via SnappCar og være en del af bil deling og delingsøkonomien. Godt for miljøet og et mere bæredygtigt samfund. Med SnappCar Keyless kan du gøre deling af din bil endnu nemmere, Keyless er vores teknik til nøglefri udlejning. Det gør det endnu lettere at leje bil gennem SnappCar.

Lej en bil

At leje en bil gennem SnappCar er ofte billigere end traditionel biludlejning. Er du på udkig efter en lejebil på Frederiksberg, en delebil på Nørrebro, eller måske er billeje på Østerbro mere dig? Tjek også vores store udvalg af sportsvogne, tag et kig på vores Tesla samling, eller lej en lækker limousine til jeres bryllup.

SnappCar Keyless - Udlejning uden nøgler

At udleje biler kan gøres nemt og omkostningsfrit gennem SnappCar. Har du svært ved at få udlejet din bil fordi du skal udlevere nøgler, mens du er på arbejde eller hygger med familien i sommerhus. Vi har løsningen. Vi installerer SnappCar Keyless i din bil. Vi står for installations-omkostningerne! Du betaler et fast beløb på 199 kr om måneden. Du udlejer i gennemsnit 5 gange så meget med SnappCar Keyless.

Drive and Share via SnappCar

Vil du gerne tjene penge på udlejning, men har du ikke lyst til at eje en bil? Eller er du træt af altid at skulle leje en bil? Så giver SnappCar Drive and Share dig den optimale leasing løsning. Velkommen til SnappCar minileasing! For eksempel kan du få leasing af en VW UP! gennem SnappCar. Læs mere om SnappCar Drive and Share og mini leasing her. Billig leasing og deling er vejen frem!